NoutăţiTERAPIA REJUVANCERejuvance este o metodă manuală de tratament facial, complet naturală și delicată, care stimulează structurile feţei să-şi recapete vitalitatea.

Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic apar imediat după prima şedinţă, astfel:

  • ridurile fine dispar, iar cele profunde sunt mult estompate
  • muşchii feţei îşi recapătă tonusul, iar conturul feţei este bine definit
  • cearcănele şi edemele din jurul ochilor sunt ameliorate
  • calitatea pielii este îmbunătăţită conferind expresivitate și luminozitate

Rejuvance poate fi denumită “facelift cu ajutorul degetelor” deoarece rezultatele sunt asemănătoare unui facelift, dar nu cauzează traumele tipice operațiilor chirurgicale. Terapeutul nu folosește seruri sau creme pentru a aplica mișcările specifice de la nivelul feței, gâtului și decolteului.

Tehnica Rejuvance se adresează în principal feţei, dar aduce beneficii întregului organism. Persoanele care au apelat la acest tip de tratament au observat o îmbunătățire a calității somnului, dispariția migrenelor, o mai bună funcționare a articulației temporo-mandibulare, o stare de bine în general.

Pentru a obține rezultate maxime, se recomandă aplicarea tratamentului Rejuvance în 6 ședințe consecutive, la interval de maxim o săptămână, iar pentru păstrarea rezultatelor se recomandă aplicarea unui tratament facial Rejuvance o dată pe lună, insistând pe zonele cu probleme.

Ședința se desfășoară intr-un cadru plăcut, în liniște, în decurs de aproximativ o oră.

Tehnica Rejuvance se adresează tuturor, exceptând cazurile de diabet zaharat, sarcină, afecțiuni dermatologice sau psihice severe, tratament injectabil cu botox sau acid hialuronic.

Programări la tel: COROIAN OANA MARIA -Terapeut 0745657408


Aparatul de diagnoză și tratament prin biorezonanță magnetică tip 8D-LRIS

Aparatul 8D–LRIS este un dispozitiv sensibil la biorezonanța magnetică a câmpului energetic uman. Printr-un sistem de căști dotate cu senzori, vibrația emisă de câmpul energetic uman este transmisă aparatului, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului și a unui soft specializat, face interpretarea acesteia, emite un diagnostic și propune cel mai adecvat tratament pentru afecțiunile depistate.

Analizararea stării de sănătate a pacientului se realizează prin scanarea structurilor bio-electromagnetice și realizarea de secțiuni transversale la nivelul întregului corp, fiecare organ fiind complex investigat până la nivel tisular și chiar celular.

Dispozitivul permite investigarea și analizarea tuturor organelor, țesuturilor și celulelor, depistează inclusiv prezența microorganismelor (bacterii, virusuri, fungi), a helminților (viermi), permite testarea sângelui și testarea alergologică, fără să fie necesară prelevarea nici unei probe biologice, depistând afecțiunile în stadiu inițial de evoluție.

Odată analizele făcute, se poate face un test de compatibilitate cu medicația pe care o folosește pacientul sau ajută examinatorul să aleagă cele mai eficiente remedii pentru pacient (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Aparatul este capabil de corecție energetică de precizie (Meta Terapie) și poate produce remedii homeopate.

Analiza efectuată permite identificarea modificărilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte și meridiane de acupunctură, a modificărilor irisului, a modificărilor celulare, organice și sistemice, care se corelează cu starea prezentă a pacientului și cu predispozițiile patologice.

Informațiile obținute în urma analizei sunt stocate în calculator și pot fi accesate și comparate cu noi înregistrări realizate la diversele controale din timpul tratamentului.

Analiza realizată de acest aparat poate indica starea sănătății dumneavoastră, investigațiile imagistice și de laborator fiind complementare, dar nu obligatorii.


Programări:

Tel. 0745 570 983 – IOANA Badocan

Tel. 0773 923 138 – RADU Ioan Chis