biorezonanţăAparatul de diagnoză și tratament prin biorezonanță magnetică tip 8D-LRIS

cabinet de bioenergie cabinet de masaj


Noi privim orice boală sau sindrom ca fiind o tulburare apărută iniţial la nivelul energiei informaţionale, sănătatea putând fi restaurată prin corectarea acestor dereglări.

Aparatul 8D–LRIS este un dispozitiv sensibil la biorezonanța magnetică a câmpului energetic uman. Printr-un sistem de căști dotate cu senzori, vibrația emisă de câmpul energetic uman este transmisă aparatului, care o prelucrează cu ajutorul calculatorului și a unui soft specializat, face interpretarea acesteia, emite un diagnostic și propune cel mai adecvat tratament pentru afecțiunile depistate.

Analizararea stării de sănătate a pacientului se realizează prin scanarea structurilor bio-electromagnetice și realizarea de secțiuni transversale la nivelul întregului corp, fiecare organ fiind complex investigat până la nivel tisular și chiar celular.

Dispozitivul permite investigarea și analizarea tuturor organelor, țesuturilor și celulelor, depistează inclusiv prezența microorganismelor (bacterii, virusuri, fungi), a helminților (viermi), permite testarea sângelui și testarea alergologică, fără să fie necesară prelevarea nici unei probe biologice, depistând afecțiunile în stadiu inițial de evoluție.

Odată analizele făcute, se poate face un test de compatibilitate cu medicația pe care o folosește pacientul sau ajută examinatorul să aleagă cele mai eficiente remedii pentru pacient (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Aparatul este capabil de corecție energetică de precizie (Meta Terapie) și poate produce remedii homeopate.

Analiza efectuată permite identificarea modificărilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte și meridiane de acupunctură, a modificărilor irisului, a modificărilor celulare, organice și sistemice, care se corelează cu starea prezentă a pacientului și cu predispozițiile patologice.

Informațiile obținute în urma analizei sunt stocate în calculator și pot fi accesate și comparate cu noi înregistrări realizate la diversele controale din timpul tratamentului.

Analiza realizată de acest aparat poate indica starea sănătății dumneavoastră, investigațiile imagistice și de laborator fiind complementare, dar nu obligatorii.


Contraindicații

Testarea cu biorezonanță nu are efecte secundare cunoscute și se poate aplica oricărei persoane cu probleme de sănătate (cu excepția celor care au stimulator cardiac de tip pacemaker). Analizele se pot efectua inclusiv la femei gravide, bătrâni sau copii.


Programări:

Tel. 0745 570 983 – IOANA Badocan

Tel. 0773 923 138 – RADU Ioan Chis