biorezonanţăPrincipiile cuantice de scanare prin bio-rezonanţǎ

cabinet de bioenergie cabinet de masaj


Elementul structural de bază al organismului uman este celula, formată dintr-o combinaţie de proteine, apă, ADN, ARN, etc. Prin descompunerea materiei până la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar. Atomii sunt piesele primare din care ia naştere materia. Aprofundarea aspectelor legate de ceea ce există în interiorul atomului a marcat începutul revoluţiei cuantice, a fizicii subatomice.

Deoarece explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui întreg univers la nivel sub-atomic ce a impus reinventarea legilor fizicii, savanţii au denumit particula infinit mică ce stă la baza alcătuirii materiei atomice, în mod simbolic, cuanta. O particulă cuantică nu poate fi divizată şi nici captată sau fixată. Ea reprezintă un infim puseu de energie aflat într-o continuă mişcare ondulatorie în spatiu.

Fizicienii au constatat că particulele cuantice se află la limita existenţă-nonexistenţă, putând fi simultan şi undă şi particulă. În fapt Universul poate fi definit ca o reţea inseparabilă şi dinamică de modele energetice aflate într-un permanent proces de modelare. Noi nu suntem o parte separată de întreg, ci parte integrantă a întregului. Lumea noastră Newton-iană de obiecte solide, concrete, se identifică şi se intrepătrunde în permanenţă cu o lume fluidă de energie radiantă, în continuă schimbare şi mişcare; un ocean de vibraţii, rotaţii, fulgerări, particule de lumină, energie şi informaţie. Modul nostru liniar de gândire, de a vedea şi de a ne exprima, trebuie să se extindă pentru a se acomoda cu această nouă realitate. A sosit timpul pentru o nouă paradigmă sau model al ştiinţei, realităţii şi conştiinţei. Este vremea să umplem spaţiul dintre ştiinţa materială şi ştiinţa alternativă, dintre fizică şi metafizică, dintre experimentul ştiinţific exterior şi experienţa personală interioară.

Teoria cuantică dezvăluie existenţa unui câmp energetic cosmic, universal, în care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de concepţiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul şi cu Adevărul Absolut.

Totul în această lume se află într-o continuă mişcare, aşa cum o piatră aruncată în apă crează cercuri concentrice, mişcătoare, care conţin informaţii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se mişcă în spaţiu ducând cu ele un flux uriaş de energie şi informaţie. Totul pe Pământ şi în Univers există într-un spaţiu energo-informaţional.

Sistemul de meridiane energetice al organismului uman reprezintă entitatea energo-informaţională a fiecăruia dintre noi. Această reţea energetică - ce întrepătrunde toate organele şi sistemele, inclusiv sistemul nervos central, determinându-le funcţionalitatea - comunică în permanenţă cu mediul ambiant prin centri energetici (chakre) primind şi generând informaţie.

Medicina energetică sau bio-energetică se referă la terapiile care folosesc câmp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infraroşii, pentru a scana sau trata un organism prin detecţia şi corecţia dezechilibrelor energetice. Cele mai multe dispozitive se bazează pe sistemul meridianelor energetice de acupunctură.

Putem spune ca orice boală sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare apărută iniţial la nivelul energiei informaţionale. Sănătatea poate fi restaurată prin corectarea acestor dereglări, permiţând organismului să-şi urmeze calea sa proprie către autovindecare şi restabilir17:07 2012. 11. 22.ea homeostaziei.


Quantum Resonance Magnetic Analyzer - Evaluare globalǎ computerizatǎ a organismului, analizǎ cuanticǎ


SISTEME, ORGANE ŞI FUNCŢII ANALIZATE:

 • Sistem cardiovascular şi cerebrovascular (inclusiv colesterol, trigliceride)
 • Analiza funcţiilor gastrointestinale
 • Analiza funcţiilor ficatului, vezicii biliare, pancreasului, rinichilor, plamǎnilor
 • Sistem osteo-articular
 • Sistem endocrin, sistem imunitar, piele
 • Vitamine, minerale, nivelul zaharului în sânge
 • Funcţii cerebrale
 • Aparat genital
 • Toxine
 • Caracteristici fizice de bazǎ (hidratare, oxigenare, ph)
 • Indicatori fizici (nutrienţi, rata metabolismului bazal, indice masǎ corporalǎ, masǎ muscularǎ, masǎ grǎsime).

Câmpul magnetic emis de organismul uman este recepţionat de aparat printr-un senzor ţinut în mânǎ. Frecvenţele recepţionate de dispozitiv şi amplificate de instrument sunt analizate de microprocesoarele integrate, iar datele obţinute comparate cu o bazǎ de date care conţine spectrele de rezonanţǎ standard pentru diferite afecţiuni, nutienţi, examene de laborator etc.